Bitkisel yağ
Kullanılmış Yemek Yağı Spesifikasyonu
Serbest yağ asitleri:............................. 2.0 %
M.i.u (nem ve safsızlıklar):...... 0.02 %
Sabunlaşma değeri:...................... 186
İyot değeri: ..................................120
Titre c (erime noktası):.....................13.75" c
TFM:.............................................95%
Özgül ağırlık @ 25'c:.................0.915
Yoğunluk (kg/m3)............................920
Alevlenme noktası p.-m. (derece c) ...... 220
Isı değeri (kj/kg) ................... 36,000
Kinematik viskozite (40 derece c) (mm2/s)
Karbon kalıntısı (kütle-%) ............. 0.4
İyot numarası (g/100g) ................ 110)
Kükürt içeriği (mg/kg)................18
Değişken özellikler:
Asit değeri (mg Koh)/g).................. 2.0
Oksidasyon stabilitesi (110 derece c) (h) .. 5.0 (dakika)
Fosfor içeriği (mg/kg)...........15
Kül içeriği (kütle%) ...................0.01
Su içeriği (kütle%) ............... 0.075